18ème Foire aux vins de Falset : réussite impressionante du Priorat !

18ème Foire aux vins de Falset : réussite impressionante du Priorat !

Falset wine fair 2013La 18ème Foire aux vins de Falset a terminé. On a vécu deux jours de beaucoup de travail et de plaisir au même temps ! Plus de 13.000 visiteurs on longé la rue principale pour jouir de la variété de vins DO Montsant et DOQ Priorat. Si vous en souvenez peut-être, l’an dernier on a franchi le soeuil de 12.000. Le bon temps, la bonne planification et la promotion sensée semblent avoir montré un bon retour sur investissement.

Feria del vino Falset 2013Les visiteurs de la foire aux vins étaient d’autour du monde  d’arreu del món! Évidemment, une partie importante provenait de divers endroits de Catalogne. À notre stand, on a pu pratiquer l’anglais, le français, l’espagnol, le russe, et deux mots en allemand i norvégien. Il y avait de tout ! Voir des gens qui supèrent des milliers de kilomètres pour arriver ici, c’est très gratificant !

Font: www.elcuriosmondelvidelpriorat.blog.cat

Llibres sobre els vins del Priorat van jugar un rol notable en la nostra experiència de la fira del vi. A prop del nostre estand els aficionats al vi podien fullejar i comprar el llibre “Més enllà del vi_DOQ Priorat” de Sebastiano Alba: una col·lecció d’històries personals d’elaboradors de vi… A l’altra punta de la fira Eli Varela i Miquel Hudin presentaven la seva guia “Vinologue Priorat”: un llibret de butxaca per ajudar a organitzar una visita enoturística al Priorat.

Una troballa molt especial va ser “El curiós món del vi del Priorat” de Ferran Mestres, on vam descobrir la descripció del nostre vi Rocapoll – ens va sobtar! Ja tenim aquest llibre disponible al nostre celler!

Fira del vi de Falset 2013La Fira del Vi de Falset, de fet, va demostrar unes dinàmiques curioses: dissabte passat la majoria dels nostres visitants van preferir tastar i comprar el Mas de les Valls 2009, mentre que l’endemà el nostre Il·lia 2007 (del qual en queden poques ampolles) va ser tot un èxit. Com a curiositat, els tastadors també es van sentir molt atrets pel nostre Ranci Dolcet, un vi ranci de molt poca producció, on el vi mare és un vi blanc de l’avi del Sergi de 1963.

винная ярмарка в Фалсете, Коста Дорада, 2013Igual que a les fires anteriors, els apadrinaments de vinyes del Celler Devinssi van ser molt atractius, per tant vam aconseguir uns nous subscriptors. Òbviament una fira no seria una fira sense alguns nous contactes en el comerç de vi i enoturisme! Segons la dita, “amics vells i vi vell són els millors”, o sigui, volíem donar les gràcies als nostres amics que van venir per fer uns tombs per la fira i per recolzar-nos!

3 Comments

Post A Comment

Ce site est à propos du vin.

Je déclare, sous ma propre responsabilité,
que j'ai l'âge légal pour consommer de l'alcool
et je suis responsable exclusivement de la vérité
de cette déclaration.